Car Cover 24

Pakkausvinkit

Pakkaamisen muistilista – näitä asioita tarvitset matkalla kuin matkalla!

 1. Money talks. Reissu kuin reissu, ilman fyrkkaa ei pärjää. Oli fyrkka sitten puhdasta käteistä tai muovirahaa, mukana sitä on oltava!
 2. Henkkarit. Suuntana ulkomaat – muista ottaa passi föliin! Jos taasen reppu ja reissumies pysyttelevät Suomen rajojen sisäpuolella, riittää kaiketi mukaan pelkkä ajokortti tai muu kuvallinen käypä henkkari. Kukapa ei reissullansa autoa ajaisi tai kaljakaupassa poikkeaisi.
 3. Puhtaat alkkarit. Edes yhdet. Vaikka kuinka ajattelisi pärjätä pelkästään fyrkat taskussa reissussa, on silti kiva olla edes käsimatkatavaroissa ne yhdet puhtaat alkkarit.
 4. Kynä ja paperia. Siis muistiinpanovälineet. Jos et itse tule niitä tarvitsemaan, niin taatusti reissusi aikana törmäät johonkin tyyppiin joka kuumeisesti etsii kynää ja paperia.Pakkauslista
 5. Puhelin. Vaikka kuulostaa aika mehukkaalta lekotella viikko auringon grillattavana palmun alla ilman luuria ja täysin pimennossa maailman menosta.. Lupaan, että jo kahden päivän jälkeen tulee luuria ikävä. Edes vähän. Ota se mukaan, tarvitset sitä kuitenkin.
 6. Laturi. Oltava mukana, ei vaadi selittelyä.
 7. Kaiutin. Mielellään mallia bluetooth. Voit kuunnella musiikkia nautinnollisemmin paikassa kuin paikassa kyseisen kapistuksen avulla. Ja taatusti saat tovereita ympärillesi kapistuksen avulla.
 8. Hammasharja. Tuskin vaatii selityksiä. Tarpeen vaatiessa se on hyvä pakata ihan jopa käsimatkatavaroihin. Kokemuksen syvällä rintaäänellä ei olisi ollut hääviä matkata noin 32 tuntia ilman hammasharjaa.
 9. Hammastahna. Ei taida vaatia tarkennusta. Muista kuitenkin, että lennolle mennessä yleensä suurin sallittu nesteiden koko on 100ml. Vaikka tahna ei varsinaisesti nesteen muodossa ole, niin joka tapauksessa se nesteeksi lasketaan.
 10. Pyyheliina. Edes pieni, jotta ennen mahdollista kohteeseen pääsyä saa hieman virauttaa unihiekkoja silmistä.
 11. Simmarit.  Mukaan, aina ja kaikkialle. Vielä en ole sellaisessa reissussa käynyt, jossa en olisi tarvinnut uikkareita. Sillä jos ne eivät ole mukana, tarvitset niitä varmasti. Ei, ei auta että olet matkaamassa Lappiin hiihtolomalle. Löydät kuitenkin itsesi rymyämästä Levin kylpylästä tai naapurimökkiläisen paljusta.
 12. Huulirasva. Joka kerta se unohtuu ottaa mukaan ja aina sen puuttumista kirotaan ja pärrätään. Jos ensi kerralla onnistaisi ottaa kyseinen hyödyke mukaan.

Naiset:

 1. Ripsiväri. Ei auta vaikka olisit juuri käynyt ripsihuollossa laitattamassa haarukat silmiisi. Todennäköisesti haarukkasi putoavat silmistä juuri väärään aikaan ja itkupotkuraivari on käsillä, jos ripsiväriä ei ole saatavilla heti.
 2. Lempi mekko tai -hame. Oli se sitten räväkkä rockabilly-tyylin mekko tai hempeilevä tyllihame, ei vaadi selityksiä. Mukaan!

Miehet:

 1. Lähin kaljabaari löytyy taatusti ilman Google Mapsia. Tosin jos ei löydy, niin tiedät miksi tarvitset matkalle mukaan puhelimen..

Jokaiselle muodostukoon reissatessa omanlainen lista, sillä kaikkihan me olemme omanlaisia matkaajiakin! Toinen tarvitsee aurinkorasvapurkin valuttamaan päänsä yläpuolelle, kun toisen ei tarvitse vilkaistakaan kohti aurinkorasvaa! Reppu selkään ja reissuun, eihän sitä muuten opi edes pakkaamaan..

Scroll To Top